Annabel.

“Neem maar gewoon contact met me op”, was ons allereerste moment met elkaar – zo’n anderhalf jaar geleden – en heel typerend voor de aanpak van Karen. Geen begin, geen eind of een good old assesment.. zou bij mij ook niet werken met mijn achtergrond als gedragswetenschapper. Dus startten we ‘gewoon’ met coaching-gesprekken of reflectie-gesprekken of.. hoe je het ook wil noemen. Maar voor mij waren dit allesbehalve dan ‘gewone gesprekken’, het doet de impact te kort.

Ik was een dolende dertiger met een onrustig gevoel. De druk om te presteren, voldoen aan het huisje-boompje-beestje principe en daarentegen mijn eigen idealen en interesses.. het begon te wankelen en het raakte ontwricht. Ik werkte op dat moment als Brand Manager bij een heel mooi bedrijf, maar droeg het voldoende bij aan een betere wereld? En ik wilde zo graag nog meer van mijn creativiteit laten zien.. na wat research – en een aantal intensieve gesprekken met Karen – heb ik het nu helemaal gevonden en volg ik een opleiding tot landschapsarchitect. Ik kan wel zeggen dat zij mij het zelfvertrouwen heeft gegeven om deze nieuwe stap te zetten..

Uit mijn (denk)brei heeft zij weten te achterhalen wat ik echt belangrijk vind – waar mijn bezieling ligt – en dat het een helder verhaal is geworden. Op een prikkelende en actiematige manier weet zij tot de kern te komen. Spiegelend ook.. Karen is gewoon – wat fijn dat ik nu dat gewone woord ook een keer mag gebruiken – een heel magisch persoon! Ze is zo wijs, intelligent, sociaal, nuchter ook en gevoed door het holistisch denken, maar.. absoluut niet zweverig! Soms is ze wel heel streng of eerlijk of.. is het confronterend en is ze gewoon – haha! – recht door zee?

Karen is in ieder geval niet voor softies! En geeft mij dikwijls een schop onder mijn kont.. en dan schopt ze altijd raak! Dan denk ik altijd: waarom heb ik haar niet eerder gebeld? Gesprekken blijven lang in mijn hoofd.. wat een wijze vrouw, zoveel wijsheid.. zo raak allemaal.. ze is zo doortastend, daadkrachtig, onvergelijkbaar en vrij persoon.. en zeker niet alleen maar loopbaangerelateerd, ik vind haar heel uniek.

Een ding is zeker, Karen blijft voor altijd in mijn leven.. of ze wil of niet! Zij is iemand die mij de weg wijst en ik hoop dat ze met mij mee blijft reizen..

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact