Arvind.

Karen en ik.. we go way back.. 2018 om precies te zijn! Vanuit de organisatie waar ik werk werd de training ‘Realize Your Potential’ opgesteld, gegeven door Karen en haar collega Ria. Samen met 10 andere jonge collega’s mocht ik deze training volgen. En ik zeg je eerlijk.. ik dacht: daar gaan we weer.. de zoveelste training.. zweverig en nietszeggend.. maar, daar was Karen!

Tja, hoe zal ik het zeggen.. haar aanpak is écht anders! Door de juiste vragen te stellen, haalt zij alles onderuit en weet ze binnen no-time tot de kern van jouw struggle te komen. Karen benadert je anders – out of the box – met constructieve oplossingen. En wat haar kenmerkt zijn haar mega-scherpe analyses.. jeetje, hoe goed zij kan analyseren..! Na de eerste training overhandigde ze mij een briefje met een persoonlijke quote, deze was zo treffend – één zinnetje – dat mijn hele leven bij blijft en waar ik altijd naar zal handelen.

Ik ben een echte duizendpoot – en ook een kameleon, zo bleek later – en heb twee grote passies: mijn werk en mijn bestaan als DJ. Tijdens de training heb ik een drijfverentest gedaan en bleek ik een heel bijzonder profiel te hebben: alle kleuren waren in dezelfde mate vertegenwoordigd, een heel unieke uitkomst.. maar hoe ga je daarmee om?

Na de training heb ik 1-op-1 contact met Karen gehouden – tot op de dag vandaag en ik hoop nog heel lang daarna.. want ze brengt telkens weer een bepaalde verandering aan in mijn leven! Met haar extreem goede analyses en diepgang in je psyche – en dat ook nog eens met een internationale en spirituele mindset – om je als persoon te laten groeien en boven jezelf uit te laten stijgen.. het leven lukt, met een Karen achter de hand!

Je leert jezelf heel goed kennen, je leert je ontwikkelen en ontplooien.. altijd nieuwe inzichten, nieuwe kansen.. zij inspireert mij, zet mij aan het denken en leert mij echte levenslessen. Het verrijkt mij! Iedere keer weer..

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact