Bart.

Ik heb Karen – zo’n 6 jaar geleden – tijdens een groepssessie met mijn collega’s voor het eerst mogen ontmoeten en haar unieke werkwijze mogen ervaren. Jaren later – na het behalen van een promotie – heb ik weer contact gezocht met Karen. Ik wilde graag inzichtelijk krijgen over welke vaardigheden ik van nature beschik, wat mijn valkuilen en verbeterpunten zijn en in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Het hele opmerkelijke aan dit traject.. het was op zakelijk niveau geïnitieerd, terwijl Karen feilloos aanvoelde dat mijn persoonlijke zoektocht naar ‘de man Bart’ en mijn hang naar antwoorden op levensvragen vele malen groter waren dan dat ik als ‘werknemer’ voor ogen had.

En.. Karen opende mijn ogen.. ik wist op dat moment niet meer dat ik zo’n actieve struggle had. Ik worstelde al mijn hele leven met dezelfde thema’s en dat was voor mij zo vanzelfsprekend geworden: ik stond er mee op en ik ging ermee naar bed.. eigenlijk was het de term ‘worsteling’ al niet meer waard en had ik het gereduceerd tot iets als ‘menseigen’.. ik was het gaan beschouwen als het leven zelf.

De bijzondere aanpak van Karen en de uitslag van een loopbaantest van Birkman heeft alles in gang gezet en gezorgd voor een sneeuwbal- c.q. lawine-effect..! Waarbij de uitslag van de loopbaantest niet het einde, maar juist als het begin fungeerde van het hele traject. Daarmee onderscheidt Karen zich echt van andere coaches. Zij weet het te interpreteren, met haar uitleg kun je echt aan de slag.

Daarnaast is zij altijd oprecht, zuiver en respectvol. Ongedwongen, zeer bruisend en energiek. Met een resultaatgerichte benadering, op een hele natuurlijke, vanzelfsprekende en organische manier. Het totaalplaatje zorgt ervoor dat je niet om Karen heen kunt en – misschien belangrijker nog – dat het beklijft, een duurzame uitwerking heeft die daadwerkelijk helpend is.

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact