Blog

Zo simpel is het.

Gisteren weer eens beleefd waarom ik zo geniet van het ‘werk’ dat ik doe. Ik was uitgenodigd om een inleiding te geven over mindset en focus bij één van de grootste logistieke organisaties in de wereld. Een online event dat aangeboden werd om de leidinggevenden een hart onder de riem te steken in deze uitdagende tijden. Leiderschap dat zich het beste laat uitdrukken door het credo van deze internationale krachtpatsers:
Read more

Gefeliciteerd, je bent volwassen!

Eindelijk, je staat op eigen benen. Je hebt in de puberteit langzaam maar zeker ontdekt wie je wilt zijn. Of.. in elk geval wie je beslist niét wilt zijn. Misschien heb je al zicht op talenten, hopelijk die van jezelf.., Helemaal fijn zou het zijn als je kunt ervaren dat je enige ambitie hebt en ook nog in een bepaalde richting. Misschien voel je enige onrust omdat dat nog niet zo blijkt te zijn. Helemaal uitgekristalliseerd is alles nog niet, maar er zijn perspectieven op meerdere fronten. Want over het algemeen is dit de levensfase waarin je je gaat realiseren dat je je over een tijdje toch wel zou willen settelen met een vaste levenspartner. Hoewel je nu misschien nog de rillingen krijgt bij de gedachte aan een huisje bij een boompje met een kindje in een gezellige nieuwbouwwijk.

Read more

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact