Ik ben er HE-LE-MAAL klaar mee..

5 maart 2021
Posted in blog
5 maart 2021 Karen

Ik ben er HE-LE-MAAL klaar mee.

Ik ben er HE-LE-MAAL klaar mee.. mijn ‘emotie’-ik is er klaar mee.

Ik wil weer ‘gewoon’ kunnen doen. Dat gevoel werd versterkt door dit beeld.

Ik voelde mijn handen ballen en kreeg een enorme behoefte om iets in een hoek te smijten. Ik heb zo’n zin om elkaar weer te ontmoeten in de zin van kunnen aanraken voelen en ja, zelfs ruiken. Het zoete zweet van een paar uur met teveel mensen in een te kleine ruimte. Waar kan ik inschrijven?

En toch.. mijn ‘rationele’-ik zegt dat ik geduld moet hebben. Dat deze bizarre situatie ook hele mooie dingen brengt. Dat de contacten weliswaar anders zijn, maar we hébben contact met elkaar. Veelvuldig – en misschien op een bepaalde manier zelfs nog met meer diepgang? En heel misschien heeft het ons wel iets gebracht? Mij heeft het – in meer of mindere mate – Zelfacademie.nl opgeleverd.. en wat heeft het jou gebracht? Daar ben ik benieuwd naar.. om anderen te inspireren en nieuwe inzichten te delen.. en heeft het jou nog niet iets gebracht? Lees de reacties hieronder, misschien heb je er iets aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact