Meten is weten.

Maak de balans op! Het is heel normaal om op bepaalde momenten jouw loopbaanbalans op te maken. Jij verandert en de wereld om je heen verandert. En dat bepaalt hoe jij in het leven staat en waar jij de stip op de horizon zet. Zelfreflectie is hierin key.. door de juiste vragen te stellen en de beste testen en/of assessments bij jou af te nemen, kom jij tot vele inzichten en weer in beweging!

Ik neem je graag mee op avontuur, jouw avontuur.

In het dropdown-menu kun je kiezen uit verschillende testen en/of assessments -drijfverentest, loopbaantest en mindset – en vind je meer informatie!

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact