Mix & match.

Om jou zo optimaal van dienst te kunnen zijn, heb ik een aantal mix&match-pakketten samengesteld. Deze zijn natuurlijk niet in beton gegoten, maar geven een heel goed beeld van wat er mogelijk is. Liever treed ik met jou in contact en inventariseer ik jouw behoefte om zo tot een custom made-pakket te komen, eventueel aan te vullen met coachingadvies à €150,- (per sessie van 1,5 uur).

Sneltest

€0,- excl. BTW
  • Hoe tof is dit? Hartstikke GRATIS en het fijne is.. van deze sneltest voel je echt helemaal niets..! Het levert jou wel een - nieuw, bevestigend of aanvullend - inzicht in jouw interesses en gedragsstijl. Deze sneltest is namelijk onderdeel van een uitgebreidere loopbaantest. Klik op onderstaande button en je komt direct op mijn sneltest-pagina terecht.. ready - set - GO!

Bezielingsprofiel

€150,- incl. BTW
  • Jouw essentiële talenten. Je bent ermee geboren en je ervaart ze als een sterke passie of een sterke innerlijke motivatie. Ze bepalen in grote mate jouw levenspad. Vul jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats in en wij gaan aan de slag met jouw bezielingsprofiel! Vul jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats in en wij gaan – tegen een kleine vergoeding van €150,- incl. BTW – aan de slag met jouw bezielingsprofiel! Binnen 48 uur ontvang jij een uitgebreide beschrijving en een toelichting op wat jou bezielt én plannen we een online terugkoppelgesprek in om jouw bezieling betekenis te geven en is er alle ruimte om jouw vragen en/of onduidelijkheden te stellen.

Drijfverentest

€249,- excl. BTW
  • Wat drijft jou? Wat drijft jou nou ECHT? Om hier inzicht in te krijgen, ontvang je eerst een online vragenlijst. Deze vul je in en daarna plannen we een online terugkoppelgesprek van 1,5 uur in voor een hele duidelijke interpretatie en tevens krijg je een advies van mij op basis van de verkregen resultaten en is er alle ruimte om jouw vragen en/of onduidelijkheden te stellen. Hoe tof?

Drijfverentest met plan van aanpak

€349,- excl. BTW
  • Hier gaan we een stapje verder.. naast je online vragenlijst en het inplannen van een online terugkoppelgesprek van 1,5 uur, daag ik je uit met een passende huiswerkopdracht die we in een tweede online sessie uitgebreid bespreken en stellen we een actieplan op. Pak aan!

Mindset

€350,- excl. BTW
  • Je ontvangt een online vragenlijst. Deze vul je in en aan de hand hiervan plannen we een online terugkoppelgesprek van 2 uur in om jouw verkregen resultaten te interpreteren. Op basis daarvan geef ik je coachadvies die je direct kunt toepassen om zo het verschil te maken in jouw mindset!

Loopbaantest

€375,- excl. BTW
  • Kom in beweging, maar nu echt..! Middels een online vragenlijst die je eerst invult, geef ik je in een online sessie van 1,5 uur een hele duidelijke interpretatie en ontvang je een uitgebreid advies van mij op basis van de verkregen resultaten. Are you in?

Loopbaantest met plan van aanpak

€495,- excl. BTW
  • Plan de campagne! Aan de hand van een online vragenlijst en een terugkoppelgesprek van 1,5 uur, daag ik je vervolgens uit voor een toffe huiswerkopdracht en een tweede online sessie van 1,5 uur om jouw inzichten te bespreken en stellen we samen een actieplan - of een plan van aanpak, het is maar net hoe je het wilt noemen - op. Het gaat erom dat het niet zomaar een actieplan is, maar JOUW actieplan! And that's just the beginning..!

Loopbaantest XXL

€695,- excl. BTW
  • Aan de hand van jouw ingevulde vragenlijst, plannen we samen een terugkoppelgesprek van 2,5 uur waarin je een volledige kijk krijgt op jouw loopbaansterkten aangevuld met een uitgebreid inzicht in jouw karaktereigenschappen, sterkten, behoeften en stress triggers. Samen interpreteren wij wat dat voor jou betekent en op basis daarvan ontvang je een uitgebreid coachrapport. Your life will never be the same!

Of weet je het (nog) niet?

€?,- excl. BTW
  • Dat kan natuurlijk ook.. en dat begrijp ik heel goed! Eigenlijk als geen ander en ik help je graag door simpelweg eerst de juiste vragen te stellen: Waar heb je behoefte aan? Waar loop je tegenaan? Wat is jouw struggle? En waar krijg je juist energie van? Misschien weet je dat (nog) niet op dit moment, maar daar gaan we samen zeker achter komen! Schroom vooral niet en neem geheel vrijblijvend contact met mij op.. ik kan niet wachten! En jij..?

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact