Hi there.

Mijn naam is Karen. Of Ka, Kaar of Kate, you name it! Het gaat namelijk niet om mij, maar om jou.. daar ben ik zo benieuwd naar! Hoe gaat het met jou? Ik kan niet wachten om jou verder op weg te helpen, om jou te laten bewegen door jouw loopbaan. Maar hoe pakken we dat aan, hoor ik je denken.. nou, heel simpel: aanpakken!

Heel graag hoor ik waar je mee worstelt op dit moment: what’s your struggle? En ik spreek uit ervaring. Ook ik heb me lang afgevraagd waar ik nu echt gelukkig van werd. Wat wilde ik nu ook alweer worden wanneer ik groot werd? Voor je het weet ben je er. In een baan die okay is met een goede trackrecord en een gezonde ambitie om er nog meer uit te halen, maar.. echt gelukkig? Het vraagt om moed om opnieuw naar jezelf, je talenten, behoeften en verwachtingen te kijken. Echt te kijken en vooral outside of the box waarin je je veilig en comfortabel waant. Ik heb de dappere stap gezet en de sprong gewaagd.

In de afgelopen 20 jaar – ja zoveel jaar en ervaring! – heb ik met ontzettend veel plezier en vol passie mensen geholpen om hun eigen dappere stappen te zetten en velen zijn gesprongen en op vruchtbare aarde geland. Dat maakt me blij, daar doe ik het voor. Elke dag weer. Never a dull moment.

Wat mij hielp is om mijn dromen, ideeën en plannen te vertalen naar realistische en haalbare doelen en deze te vertalen naar een praktisch stappenplan. Maar wat mij vooral heeft geholpen is het bewust-zijn van mijn (voor)oordelen en deze om te buigen. Het ontwikkelen van een passende mindset. Ik ben mijn toenmalige mentoren nog altijd dankbaar. Zij zijn nog steeds een voorbeeld voor mij.

Mijn stijl is energiek, betrokken, aanzettend tot actie. Creatief, inventief, direct en uitdagend. Ik ben niet voor ‘softies’ , maar heb een ‘big soft spot’. Ben je eigenwijs, eigenzinnig, een stevige persoonlijkheid of ‘een beetje anders’? I love it. Kom je maar niet tot actie, blijf je in cirkeltjes ronddraaien? Zet die stap, call me.

Diensten

The Young Professionals.

Wat zeggen zij?

Annabel, 31 jaar

“Neem maar gewoon contact met me op”, was ons allereerste moment met elkaar – zo’n anderhalf jaar geleden – en heel typerend voor de aanpak van Karen. Geen begin, geen eind of een good old assesment..

Arvind, 34 jaar

Karen en ik.. we go way back.. 2018 om precies te zijn! En ik zeg je eerlijk.. ik dacht: daar gaan we weer.. de zoveelste training.. zweverig en nietszeggend.. maar, daar was Karen!

Bart, 43 jaar

Het totaalplaatje zorgt ervoor dat je niet om Karen heen kunt en – misschien belangrijker nog – dat het beklijft, een duurzame uitwerking heeft die daadwerkelijk helpend is.

Peter, 50 jaar

Middels een drijfveren- en een loopbaantest van Birkman heb ik vele inzichten over mijzelf mogen vergaren, welke ik later ook heel praktisch kon toepassen op mijn cv en LinkedIn-profiel en uiteindelijk op mijn motivatiebrief en.. tijdens mijn sollicitatiegesprek!
Diensten

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact