Peter.

Ik had eigenlijk niet het idee dat ik iemand in de arm moest nemen, in eerste instantie.. heb ik er iets aan? Wat brengt het mij precies? Waarom heb ik iemand nodig? Misschien voor een goed advies en een eerlijke feedback op mijn cv en LinkedIn-profiel, evenals mijn motivatiebrief.. maar voor de rest kan ik het toch makkelijk zelf..?! Totdat ik Karen – tijdens onze eerste meeting via Teams – ontmoette. Daar zat ze voor een warme, oranje muur en – hoe cliché ook – het zonlicht viel naar binnen..

Gedurende ons kennismakingsgesprek werd mij langzaamaan duidelijk dat ik nog wel een paar mooie ‘hobbels’ te nemen had op weg naar een nieuwe baan! Door een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever (Foot Locker Europe B.V.) hield mijn functie namelijk op met bestaan. Meer dan 20 jaar was ik werkzaam binnen deze organisatie, eerst op de ‘vloer’ en later als Manager Communications op het hoofdkantoor in Vianen. Ik was dus niet bepaald gewend om te solliciteren..

De aanpak van Karen was meteen heel open, vriendelijk en warm. Maar ook streng.. tijdens ons tweede gesprek bij ons aan de keukentafel wist ze (wederom) de juiste snaar te raken. Wie is Peter? Wat zijn zijn sterke punten? Maar belangrijker nog: waar wordt hij nu echt gelukkig van? Middels een drijfveren- en een loopbaantest van Birkman heb ik vele inzichten over mijzelf mogen vergaren, welke ik later ook heel praktisch kon toepassen op mijn cv en LinkedIn-profiel en uiteindelijk op mijn motivatiebrief en.. tijdens mijn sollicitatiegesprek!

Binnen een niet al te lange tijd was het namelijk al zover..! En dat kwam mede doordat Karen mij breder heeft laten kijken en mij bleef triggeren om verder te kijken op bedrijfsniveau, maar ook op functieniveau.. en dat heeft voor mij hele mooie deuren geopend, letterlijk.. Berkvens Deursystemen kwam op mijn pad en alhoewel ik mij niet direct volledig voelde aangetrokken tot het bedrijf en de functie, heb ik mij ingelezen in de organisatie en de bijbehorende vacante werkzaamheden en ben zo blij dat ik het een kans heb gegeven. Want.. the rest is history..! Als Sales Support Medewerker lever ik elke dag met enorm veel plezier mijn enthousiaste bijdrage aan dit mooie familiebedrijf.

Noot van Karen: op mijn beurt heb ik enorm veel respect voor hoe Peter het heeft aangepakt en eveneens geen moment bij de pakken is gaan neerzitten. Stelde zich kwetsbaar op, stond open voor feedback en bleef te allen tijde zichzelf. Mooi om te zien.. en ontzettend trots op je, Peer!

“Doors of the future are open, to those who know how to push them..”

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact