Promo

Stilstaan is vooruitgang.

Gun jezelf een korte zelfreflectie. Drie vragen met potentie: Wat drijft jou ten diepste? Welke ‘baan’ is jou op het lijf geschreven? Welk effect heeft jouw kijk op de wereld en de keuzes die je (niet) maakt?

Ready - set - go.

Dat klinkt misschien gek, want stilstaan en bewegen liggen immers mijlenver uit elkaar. Maar het één staat zeker niet los van het ander. Ik laat je graag stilstaan om vanuit daar weer een mooie – en misschien wel nieuwe – koers te bepalen en je weer vrij te laten bewegen!

Hieronder een aantal toffe testen en/of assesssments – of klik op onderstaande button – die jou het inzicht geven dat jij verdient!

Promo
Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact