Zo simpel is het.

27 mei 2021
Posted in blog
27 mei 2021 Karen

Zo simpel is het.

Gisteren weer eens beleefd waarom ik zo geniet van het ‘werk’ dat ik doe. Ik was uitgenodigd om een inleiding te geven over mindset en focus bij één van de grootste logistieke organisaties in de wereld. Een online event dat aangeboden werd om de leidinggevenden een hart onder de riem te steken in deze uitdagende tijden. Leiderschap dat zich het beste laat uitdrukken door het credo van deze internationale krachtpatsers:

Leading from the head, heart and gut.

De HR Director deed de aftrap met een prachtig ‘gebed’ dat ik jullie niet wil onthouden. Stefan je zette hiermee de toon voor een inspirerende ochtend.

En na een energiek en interactief programma volgde de afsluiting door de SVP Global Head of OTC/ SSC: de ‘baas’. Hoe indrukwekkend, hoe eerlijk en hoe normaal eigenlijk. Iemand die openlijk deelt hoe zijn loopbaan is verlopen. De successen, maar zeker ook zijn mislukkingen, teleurstellingen, verkeerde keuzes en afwegingen. Dat hem daardoor nu, nu hij tot de jaren des wijsheid is toegetreden, zo duidelijk is wat het belang is van zelfkennis. Goed voor jezelf zorgen is weten wie je bent, maar vooral ook waar je wel en waar je niet op je plek bent. Het evenwicht tussen inspanning en ontspanning en de enorme waarde van een fijne thuisbasis.

De oprechtheid en openheid waarmee Benoit zijn verhaal deed heeft diepe indruk gemaakt op de deelnemers.

Geloofwaardig leiderschap is een krachtige inspiratiebron en sterk rolmodel. Zo simpel is het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact