Everyone has a Creative Type.What's yours?

The Creative Types test is an exploration of the many faces of the creative personality. Based in psychology research, the test assesses your basic habits and tendencies – how you think, how you act, how you see the world – to help you better understand who you are as a creative. Answer these 15 questions and you’ll gain a deeper understanding of your motivations, plus insight into how to maximize your natural gifts and face your challenges.

These personality types aren’t black-and-white labels. Think of them more as signposts pointing you toward your full creative potential. While there’s probably one core type that best describes you, you may change types at different points in your life and career, or even at different stages of the creative process. As a creative, you have a little bit of all eight Types inside you.

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact