Hallo.

Iedereen z’n eigen ik. Wat is dat toch verschrikkelijk boeiend. Zoveel mensen, zoveel ruimte voor unieke eigenschappen. De overeenkomsten vallen erbij in het niet. Na een succesvolle carrière in de creatieve industrie bij communicatie en design bureaus is het voor mij heel natuurlijk om volle aandacht te hebben voor jou. Jij, de mens. Maar ook jullie, jullie samen in een team. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en waar je jezelf verder ontdekt.

Ik ben Jeff van Dijk. Ondernemer, strateeg en coach. De zelfstandigheid past bij mij en geeft mij de ruimte om mijn nieuwsgierigheid in te zetten voor ontwikkeling. Van jou. Van jullie. Ik geloof diep in de kracht van verbeelding. En hoe je dat kunt gebruiken om je te verwonderen in jezelf. Alle mooie en lelijke eigenschappen mogen in het licht staan. En daarmee kun je aan de slag. Voor groei en bloei. En om een mindere periode om te zetten in iets positiefs.

Mensen kennen mij om mijn onuitputtelijke energie, scherpte en het vermogen om dat te zien wat verborgen leek. Als coach bied ik je de uitdaging die je zoekt om je te ontwikkelen. Vanuit mijn carrière, ondernemerschap en begeleiding van bedrijven en merken kun je rekenen op een avontuurlijk proces waarin jij centraal staat. Jij bent aan zet en ik vul aan met creativiteit, onbevangenheid, compassie en levenservaring.

Als je niet jezelf maar juist jouw team of organisatie verder wilt brengen, ben je ook welkom. We kunnen aan de slag met de Birkman tool, purpose ontwikkeling en het in kracht brengen van het team. Is er een conflict of loopt het even niet soepel, schroom niet en deel wat je wilt oplossen. Mijn stijl stimuleert en activeert, zet aan en stelt gerust. Samen vinden we de juiste woorden en energie om jullie verder te brengen.

Nog iets van mijzelf? Ik ben veganist en houd van dieren, wandelen, bergen en simpelweg buiten zijn. En nog steeds verdrietig dat de grote David Bowie er niet meer is, maar blij om iedere dag te genieten van zijn waanzinnige muzikale erfenis.

Cheers!

Contact

Wil je meer info?

We staan je graag te woord! Graag nodigen we je uit om contact op te nemen voor meer info over de on- en offline mogelijkheden.

We praten je graag bij over onze diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met ons kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Wij werken aan de hand van verschillende methodieken. Laat ons vooral weten waar jij naar op zoek bent!

We hebben het juiste plan voor jou.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van onze diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. We werken voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden!

Contact