Hi there.

Mijn naam is Karen. Of Ka, Kaar of Kate, you name it! Het gaat namelijk niet om mij, maar om jou.. daar ben ik zo benieuwd naar! Hoe gaat het met jou? Ik kan niet wachten om jou verder op weg te helpen, om jou te laten bewegen door jouw leven en/ of loopbaan. Maar hoe pakken we dat aan, hoor ik je denken.. nou, heel simpel: aanpakken!

Heel graag hoor ik waar je mee worstelt op dit moment: what’s your struggle? En ik spreek uit ervaring. Ook ik heb me lang afgevraagd waar ik nu echt gelukkig van werd. Wat is de zin van dit leven? Wat wilde ik nu ook alweer worden wanneer ik groot werd? Voor je het weet ben je er. In een baan die okay is met een goede trackrecord en een gezonde ambitie om er nog meer uit te halen, maar.. echt gelukkig? Het vraagt om moed om opnieuw naar jezelf, je talenten, behoeften en verwachtingen te kijken. Dieper dan dat, naar wie je wezenlijk bent. Echt te kijken en vooral outside of the box waarin je je veilig en comfortabel waant. Ik heb de dappere stap gezet en de sprong gewaagd.

In de afgelopen 25 jaar – ja zoveel jaar en ervaring! – heb ik met ontzettend veel plezier en vol passie mensen geholpen om hun eigen dappere stappen te zetten en velen zijn gesprongen en op vruchtbare aarde geland. Dat maakt me blij, daar doe ik het voor. Elke dag weer. Never a dull moment.

Wat mij hielp is om mijn dromen, ideeën en plannen te vertalen naar realistische en haalbare doelen. Kleine stappen, soms een sprong. Met of zonder vangnet.

Maar wat mij vooral heeft geholpen is het bewust-zijn van mijn (voor)oordelen en deze om te buigen. Het ontwikkelen van een passende mindset. Het vermogen om te dealen met tegenslagen en daar niet voor weg te lopen, maar ervan te leren.

Mijn stijl is energiek, betrokken, aanzettend tot actie. Creatief, inventief, direct en uitdagend. Ik ben niet voor ‘softies’ , maar heb een ‘big soft spot’. Ben je eigenwijs, eigenzinnig, een stevige persoonlijkheid of ‘een beetje anders’? I love it. Kom je maar niet tot actie, blijf je in cirkeltjes ronddraaien? Zet die stap, call me.

Contact

Wil je meer info?

We staan je graag te woord! Graag nodigen we je uit om contact op te nemen voor meer info over de on- en offline mogelijkheden.

We praten je graag bij over onze diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met ons kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Wij werken aan de hand van verschillende methodieken. Laat ons vooral weten waar jij naar op zoek bent!

We hebben het juiste plan voor jou.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van onze diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. We werken voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden!

Contact