Wat bezielt jou?

Wordt vaak ‘zomaar’ gezegd.. en soms negatief uitgelegd. Maar hé, hoe mooi is het als je weet wat jou nou echt bezielt?!

Het is wonderlijk. We ‘kennen’ ze niet en toch ‘voelen’ we ze feilloos aan.. zielsthema’s, laten we ze voor het gemak zo noemen. Jouw essentiële talenten. Je bent ermee geboren en je ervaart ze als een sterke passie of een sterke innerlijke motivatie. Ze bepalen in grote mate jouw levenspad. Op die terreinen ben je heel gevoelig en beschik je over intuïtieve wijsheid. Je wordt er vaak door overvallen als het ware. Je wist niet dat je het in je had.. en je kunt het niet beredeneren. Je wordt er als door een magneet toe aangetrokken en aan de andere kant kun je je op deze gebieden ook heel kwetsbaar voelen of zelfs onbegrepen.

Het is verrijkend om deze dynamiek van jezelf te kennen. Ze hebben een grote invloed op je leven. Op het pad dat je bewandelt. Een beschrijving van je belangrijkste zielsthema’s kun je vinden in jouw persoonlijke bezielingsprofiel. Een meer dan prachtige aanvulling op een loopbaanprofiel bijvoorbeeld.

Contact

Wil je meer info?

We staan je graag te woord! Graag nodigen we je uit om contact op te nemen voor meer info over de on- en offline mogelijkheden.

We praten je graag bij over onze diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met ons kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Wij werken aan de hand van verschillende methodieken. Laat ons vooral weten waar jij naar op zoek bent!

We hebben het juiste plan voor jou.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van onze diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. We werken voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden!

Contact