Loopbaantest.

Wat wil jij worden als je groot bent?

Welke karaktereigenschappen heb jij en in welke beroepen komen deze het beste tot hun recht? Waar voel jij je als een vis in het water (en waar niet)? Van welke activiteiten krijg jij energie en hoe vertaal je dat naar de functies, taken en verantwoordelijkheden waar jij blij van wordt? En in wat voor soort organisaties ben je op jouw plek?

Met de Birkman loopbaantest krijg je antwoord op deze vragen. Praktisch, realistisch en verrassend meer dan je misschien verwacht.

Tot mijn veertigste heb ik erover gedaan voor ik de dappere stap kon zetten om te doen waar ik gelukkig van word. Ik ben nog altijd blij met het advies en de hulp die ik daarbij kreeg. Wanneer jij inzicht wilt hebben in jouw sterke gedrag, interesses en behoeften help ik jou om krachtige keuzes te maken.

Ik daag je uit, zet je aan, ondersteun en help je om de baan te vinden die past als een jas. En ja.. daar is soms best een beetje moed en creativiteit voor nodig. Outside the box denk ik met je mee. Kijk en bepaal zelf welke en hoeveel hulp jij nodig hebt en kom in beweging. En schroom niet om eerst advies te vragen, want vragen staat altijd vrij.

Klik op onderstaande button voor de verschillende mogelijkheden!

Contact

Wil je meer info?

We staan je graag te woord! Graag nodigen we je uit om contact op te nemen voor meer info over de on- en offline mogelijkheden.

We praten je graag bij over onze diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met ons kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Wij werken aan de hand van verschillende methodieken. Laat ons vooral weten waar jij naar op zoek bent!

We hebben het juiste plan voor jou.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van onze diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. We werken voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden!

Contact