Wat wil jij worden als je groot bent?

Welke karaktereigenschappen heb jij en in welke beroepen komen deze het beste tot hun recht? Waar voel jij je als een vis in het water (en waar niet)? Van welke activiteiten krijg jij energie en hoe vertaal je dat naar de functies, taken en verantwoordelijkheden waar jij blij van wordt? En in wat voor soort organisaties ben je op jouw plek?

Met de loopbaantest krijg je antwoord op deze vragen. Praktisch, realistisch en verrassend meer dan je misschien verwacht.

Is to love what you do..

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact