Mindset.

Welke mindset bepaalt jouw wereld?

Wist je dat jouw kijk op wereld in hoge mate van invloed is op de manier waarop jij je door de wereld beweegt? Dat er twee basis mindsets zijn en hoe deze, afhankelijk van welke jij hanteert, impact hebben op de keuzes die je maakt en verwachtingen die je hebt. Van jezelf en van anderen?

Jouw mindset bepaalt o.a. jouw veerkracht, de manier waarop jij relaties aangaat en onderhoudt. Maar ook hoe je gezien en gehoord wordt: jouw imago. Mindset is een kritische succesfactor voor topsporters. Zij worden er intensief op gecoacht.

Ben je talentvol en heb je ambitie? Wil je jezelf verder ontplooien? Geef je leiding of ben je van plan dat te gaan doen? Goede redenen om inzicht te willen hebben in jouw mindset. Durf jij in de spiegel te kijken zodat je beter begrijpt hoe jouw perceptie en houding jouw loopbaan en leven vormgeven?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Klik op onderstaande button voor de verschillende mogelijkheden!

Contact

Wil je meer info?

Ik sta je graag te woord! Graag nodig ik je uit om contact op te nemen voor meer info
over de on- en offline mogelijkheden.

Ik praat je graag bij over mijn diensten.

Het is leuk zo’n website, maar het allerfijnst is om even te contacten en te kijken – en te horen! – waar ik jou mee van dienst kan zijn. Weet dat je altijd vrijblijvend contact met mij kunt opnemen!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus?

Misschien ben je juist op zoek naar een bepaald assessment? Ik werk aan de hand van verschillende methodieken. Laat me vooral weten waar jij naar op zoek bent!

Ik heb het juiste plan voor jou, ook als particulier.

Iedereen is uniek, zo ook de opzet van mijn diensten. Geen eenheidsworst, maar custom made en met zorg samengesteld. Ik werk voor verschillende bedrijven, maar ook voor jou als particulier. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden!

Contact